fbpx

Sikring af gravsten

Sikring af gravsten udført med ekspertise

Sikring af gravsten er en prioritet for os. Vi har et team af specialiserede og rutinerede medarbejdere, der effektivt håndterer sikringsopgaver. Vores metode til at sikre gravsten tilpasses hver unik opgave og gravstedets karakter, sikring af kvalitet og sikkerhed i hvert trin. Vi møder altid 2 mand op, hvoraf den ene er faglært stenhugger, for at garantere det bedste resultat. Uanset udfordringen står vi klar til at levere professionel service og rådgivning for at sikre dine kæres gravsten mod tidens tand.

Hvis du har spørgsmål vedrørende sikringsopgaver eller andet, er du altid velkommen til at kontakte Kolding Stenhuggeri. Vi er tilgængelige via telefon eller e-mail for at tilbyde dig personlig vejledning og information.

Vores 3-trins process

1

Opgaven

Send mål på gravsten/monument, billede af selve gravstedet samt hvilken kirkegård, gravstenen står på, så sender vi herefter en pris på opgaven. Vi kører altid 2 mand ud til opgaven, hvoraf den ene er faglært stenhugger

2

Udførsel

Vi tager gravsten/monument af soklen. Vi borer huller i gravsten/monument og sokkel . Vi monterer rustfrit
rundstål i de borede huller, og gravsten/monument sænkes nu ned over huller i soklen. Der anvendes ikke
lim, så gravsten/monument efterfølgende kan fjernes, hvis ny inskription skal tilføjes.

3

Resultat

Vi retter gravsten/monument og sokkel, inden vi afslutter opgaven. Sikringen er ikke synlig og vi efterlader altid gravstedet pæn og ordentligt.

Skriv til os
Tlf. 75 50 00 66
Vi vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.