fbpx

stenhugger og gravsten vejen

Vi sætter en ære i at levere produkter af højeste kvalitet. Som din stenhugger i Vejen, leverer vi hurtigt, når du skal bruge en gravsten.

Vejen stenhuggeri står klar

I Vejen ligger vores store flotte gravstens udstilling på Esbjergvej 1. Vi er et erfarent team af faglærte stenhuggere, dette er din garanti for et produkt der er 100% i orden. Vi udfører alt vores arbejde i vores dedikerede værksted i Kolding og er derfor i stand til at udføre alle former, for opgaver inden for stenhugger faget.

Kolding Stenhuggeri19

Gravsten

Hos Vejen stenhuggeri har vi et stort udvalg af gravsten. Vi leverer gravsten i alle former og overflader.

Kolding Stenhuggeri3292

sand & grus

Som stenhugger er vi også leveringsdygtige i sand, grus, fliser mm. til konkurrencedygtige priser.

Kolding Stenhuggeri31

andet

Læs her hvad Vejen Gravsten ellers kan tilbyde for eksempel havefigurer og algerens.

Vores 3-trins process

1

Vejledning

Vi vejleder jer så i kan træffe den bedst mulige beslutning omkring for eksempel dekoration og materiale. Vi har desuden over 1000 gravsten på lager, og som stenhuggeri kan vi fremstille, hvad man ønsker.

2

Design

Som stenhugger i Vejen designer vi gravstenen efter jeres designønsker og med valgte tekst og evt. dekoration. Designet bliver herefter sendt til godkendelse hos dig, så vi har helt klare linjer inden vores stenhuggere påbegynder arbejdet. 

3

Opsætning

Hos Veje Gravsten leverer og opsætter vi den færdige gravsten på kirkegården. Opsætning og levering er uden beregning og vi dækker hele Danmark.

Vi er din lokale stenhugger i Vejen - Kontakt os for spørgsmål eller hjælp.

Vejen Gravsten er din garanti for et professionelt stykke arbejde, udført af uddannede fagfolk, som ved alt om sten. Vi leverer kun 1. klasses sten og udelukkende i nordiske granitter, der er skabt til at modstå det danske klima.

Hos Kolding Stenhuggeri/Vejen Gravsten er vi stolte af at have et team af faglærte stenhuggere i Vejen, alle med svendebrev og en dyb passion for stenhuggerfaget. Med over 40 års erfaring står vi klar til at opfylde både små og store ønsker, og sikrer, at du som kunde er omfavnet af ekspertise og får den nødvendige hjælp og vejledning gennem hele processen.

Vores engagement i håndværket og brugen af højkvalitetsmaterialer garanterer, at du får en løsning, der ikke bare lever op til dine forventninger, men også tilføjer varig værdi.

Skriv til os
Tlf. 75 50 00 66
Vi vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.